Cookies och liknande teknik används på hemsidan för att bland annat förbättra upplevelsen och analysera trafiken. Du hittar mer information här. Genom att fortsätta godkänner du villkoren.

Privatpolicy

Information om privat och integritetspolicy

Integritets och Privatpolicy på Snabbkliniken.se

Genom att besöka och använda denna webbplats accepterar du villkoren i Snabbkliniken.se integritetspolicy. Om policyn ändras kommer vi att vidta alla rimliga åtgärder för att hålla dig underrättad genom att på vår webbplats informera på ett väl synligt sätt om alla policyförändringar.

När en besökare kontaktar oss ombeds denne att lämna namn e-postadress och telefon. Dessa uppgifter sparas och kommer inte exponeras på något sätt än via Dagsrent.se. Uppgifterna kommer inte under några omständigheter att lämnas vidare förutom ifall rättsmyndighet begär detta.

Säkerhet

Notera att det alltid innebär en risk att lämna ut personuppgifter, oavsett om det sker personligen, via telefon eller över Internet, och att inga tekniksystem är helt skyddade för intrång eller "hackers". Snabbkliniken.se har gjort sitt yttersta för att vidta lämpliga och adekvata åtgärder för att förhindra och minimera riskerna för obehörig tillgång till, olämplig användning av och förvanskning av dina personuppgifter.

Reservationer

Snabbkliniken reserverar sig för fel och ändringar i dokument och system eller ärende hanteras dina personuppgifter. Detta görs i enlighet med gällande datalagstiftning. Mer information finns på datainspektionens hemsida.